The World Wide Web Consortium - Eλληνικό Γραφείο W3C

Το W3C Καλωσορίζει τη Συζήτηση της Κοινότητας στο WWW2008 Track

Τα Πρότυπα του Παγκοσμίου Ιστού στην Κίνα Παρουσιάζονται στο W3C Track στο Πεκίνο

Για επικοινωνία με Αμερική και Αυστραλία --
Ian Jacobs, <ij@w3.org>, +1.718.260.9447 or +1.617.253.2613
Για επικοινωνία με Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή --
Marie-Claire Forgue, <mcf@w3.org>, +33.492.38.75.94 ή +33.676.86.33.41
Για επικοινωνία με Ασία --
Yasuyuki Hirakawa <chibao@w3.org>, +81.466.49.1170
(το δελτίο τύπου είναι επίσης διαθέσιμο στα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιαπωνικά. Μπορείτε να διαβάσετε μεταφράσεις και σε άλλες γλώσσες.)

http://www.w3.org/ -- 18 Μαρτίου 2008 -- Η Κοινοπραξία του Παγκοσμίου Ιστού (W3C) προσκαλεί τους συνέδρους του WWW2008 conference να συζητήσουν σημαντικά θέματα του Παγκοσμίου Ιστού στο W3C Track, στο Πεκίνο, Κίνα. Εκπρόσωποι Μελών και του Προσωπικού του W3C θα παρουσιάσουν περίπου 25 θέματα και θα ενθαρρύνουν συζήτηση μέσα στις δύο μέρες, 23-24 Απριλίου. Μαζί με το W3C Track, ο Tim Berners-Lee, Διευθυντής του W3C και εφευρέτης του Παγκοσμίου Ιστού θα δώσει κεντρική ομιλία με τίτλο "The Future of Web Applications" την Τετάρτη 24 Απριλίου. Ένα press conference με τον Tim Berners-Lee είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 23 Απριλίου στο a href="http://www.bicc.com.cn/english/index.asp">Beijing International Convention Center. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: W3C track page για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλήθος συνεδριών σχετικά με τη χρήση του Internet στην Κίνα ως μέρος της αποστολής του W3C να δημιουργήσει διεθνή πρότυπα που ικανοποιούν τις τοπικές ανάγκες. Αυτές οι συνεδρίες είναι:

Ο Παγκόσμιος Ιστός εν Κινήσει (The Web on the Move)
Ανοίξτε τα Δεδομένα σας! (Open Your Data!)
Ένας Διεθνής Παγκόσμιος Ιστός (An International Web)
Ενσωματώνοντας τον Παγκόσμιο Ιστό στην Κοινωνία (Integrating the Web in Society)
Τι Είναι ενδιαφέρον στο Περιεχόμενο του Παγκοσμίου Ιστού (What's Hot in Web Content)

Σχετικά με την Κοινοπραξία Παγκοσμίου Ιστού (W3C)

Η Κοινοπραξία του Παγκοσμίου Ιστού (W3C) είναι μια διεθνής Κοινοπραξία όπου οι Οργανισμοί Μέλη, το προσωπικό πλήρους απασχόλησης και το κοινό συνεργάζονται για να αναπτύξουν τα πρότυπα του Παγκοσμίου Ιστού και οδηγίες σχεδιασμένες να εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμη ανάπτυξη για τον Παγκόσμιο Ιστό. Περισσότεροι από 400 οργανισμοί είναι Μέλη (Members) της Κοινοπραξίας. Το W3C διαχειρίζονται από κοινού οι οργανισμοί MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory (CSAIL) στις ΗΠΑ, το European Research Consortium for Informatics and Mathematics (ERCIM) στη Γαλλία και το Keio University στην Ιαπωνία και έχει επιπλέον Γραφεία (Offices) σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.w3.org/