Το W3C παρουσιάζει το αντίκτυπο της πλατφόρμας Open Web στο Mobile World Congress 2013

12 Φεβρουαρίου 2013 - Το W3C προσκαλεί μέσα ενημέρωσης, αναλυτές, και άλλους συμμετέχοντες του Mobile World Congress να συναντηθούν μαζί μας και να μάθουν για τους τρόπους με τους οποίους  το Open Web Platform επηρεάζει τη βιομηχανία στο σύνολό της. Το W3C θα παρουσιάσει επιδείξεις της HTML5 και άλλες ανοιχτές τεχνολογίες του Παγκοσμίου Ιστού του W3C στο περίπτερο της στο App Planet, Stand 8.1H49 . Ο εκτελεστικός διευθυντής Jeff Jaffe, και συμμετέχων προσωπικό του W3C θα είναι διαθέσιμοι για τα μέσα ενημέρωσης καθώς και εκθέσεις των αναλυτών σχετικά με το πώς ο Παγκόσμιος Ιστός αλλάζει τα κινητά τηλέφωνα, την τηλεόραση, τη διαφήμιση, τα παιχνίδια, τις βιομηχανίες εκδόσεων, αυτοκινητοβιομηχανίας, της υγειονομικής περίθαλψης κλπ.

Το W3C θα διαθέτει δύο εφαρμογές Web, συμπεριλαμβανομένης μιας εφαρμογής για τη λήψη φωτογραφιών και μιας εφαρμογή για την προβολή φωτογραφιών σε online έκθεση και σε ποικιλία συσκευών. Επιπλέον, μέλη του W3C, όπως  οι Adesis, Ayumento de Zaragoza, Intel, Joshfire, Tapquo, webinos κ.α. θα επιδείξουν μοναδικές εφαρμογές για την Open Web Platform.

Προσκαλούμε τους επισκέπτες να συναντηθούν με εμπειρογνώμονες και προσωπικό του W3C για να συζητήσουν θέματα όπως:

Η βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας και άλλες βιομηχανίες αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις της πλατφόρμας Open Web. Ο κινητός κόσμος μας θα είναι δραματικά διαφορετικός μετά το 2014, αφού η προδιαγραφή HTML5 έχει πλέον οριστικοποιηθεί.

Βασικά Σημεία

Στελέχη του w3C θα είναι διαθέσιμα ως πηγές για τα μέσα ενημέρωσης και άρθρα αναλυτών σχετικά με τα ακόλουθα θέματα: HTML5, CSS, Open Web Platform, επιχειρηματικό μοντέλο μετασχηματισμού, περιπτωσιολογικές μελέτες των καταναλωτών, ανοικτά πρότυπα.

Σχετικά με το World Wide Web Consortium (W3C) (Κοινοπραξία για τον Παγκόσμιο Ιστό)

Η Κοινοπραξία για τον Παγκόσμιο Ιστό -  World Wide Web Consortium (W3C) είναι μια διεθνής κοινοπραξία όπου οργανισμοί – μέλη, το προσωπικό τους και το κοινό εργάζονται μαζί για να αναπτύξουν τεχνικά πρότυπα για το διαδίκτυο. Το W3C εκτελεί κυρίως της αποστολή του μέσα από τη δημιουργία τεχνικών πρότυπων για το διαδίκτυο και κατευθυντήριων οδηγιών που έχουν σχεδιαστεί για τη διασφάλιση της  μακροπρόθεσμης ανάπτυξης του διαδικτύου. Η πλατφόρμα για τον Ανοικτό Ιστό (Open Web Platform) αποτελεί τρέχουσα προτεραιότητα. Πάνω από 375 οργανισμοί είναι μέλη της κοινοπραξίας. Το W3C διευθύνεται από κοινού από το εργαστήριο MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory (MIT CSAIL) στις Ηνωμένες Πολιτείες, το European Research Consortium for Informatics and Mathematics (ERCIM) με έδρα στη Γαλλία και το Πανεπιστήμιο Keio στην Ιαπωνία, και έχει επιπλέον γραφεία παγκοσμίως. Γιαπερισσότερεςπληροφορίεςεπισκευθείτε: http://www.w3.org/