Το W3C Παρουσιάζει την ισχύ του Open Web Platform

http://www.w3.org/~~V -8 Φεβρουάριου του 2012 - Το W3C προσκαλεί μέσα ενημέρωσης, αναλυτές, και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του Mobile World Congress (MWC) 2012 για συναντήσεις με το W3C ώστε να παρουσιάσει πώς η Ανοικτή Πλατφόρμα για το Διαδίκτυο μεταμορφώνει τη βιομηχανία. Το W3C θα παρουσιάσει επιδείξεις του HTML5, CSS3, και άλλες ανοικτές τεχνολογίες διαδικτύου, στο περίπτερο της στην Αίθουσα 2, Περίπτερο 2A31. Ο διευθύνων σύμβουλος Jeff Jaffe, το προσωπικό του W3C, και ορισμένα μέλη του W3C θα είναι διαθέσιμοι ως εξειδικευμένοι πόροι για τα μέσα ενημέρωσης και τις εκθέσεις των αναλυτών σχετικά με το πώς το Διαδίκτυο αλλάζει την κινητή τηλεφωνία, την τηλεόραση, τη διαφήμιση, τα παιχνίδια, τις εκδόσεις, την αυτοκινητοβιομηχανία, την υγειονομική περίθαλψη, και άλλες βιομηχανίες. Το W3C ενθαρρύνει επίσης τους συμμετέχοντες να επισκεφθούν τα περισσότερα από 40 Μέλη του που εκθέτουν στο συνέδριο του τρέχοντος έτους. Μάθετε περισσότερα για το W3C @ MWC 2012.

Το W3C προσκαλεί στο περίπτερο του για επιδείξεις και συζητήσεις σχετικά με:

Σημαντικές πληροφορίες

Σχετικά με το World Wide Web Consortium (W3C) (Κοινοπραξία για τον Παγκόσμιο Ιστό)

Η Κοινοπραξία για ον Παγκόσμιο Ιστό -  World Wide Web Consortium (W3C) είναι μια διεθνής κοινοπραξία όπου οργανισμοί – μέλη, το προσωπικό τους και το κοινό εργάζονται μαζί για να αναπτύξουν τεχνικά πρότυπα για το διαδίκτυο. Το W3C εκτελεί κυρίως της αποστολή του μέσα από τη δημιουργία τεχνικών πρότυπων για το διαδίκτυο και κατευθυντήριων οδηγιών που έχουν σχεδιαστεί για τη διασφάλιση της  μακροπρόθεσμης ανάπτυξης του διαδικτύου. Πάνω από 340 οργανώσεις είναι μέλη της κοινοπραξίας. Το W3C διευθύνεται από κοινού από το εργαστήριο MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory (MIT CSAIL) στις Ηνωμένες Πολιτείες, το European Research Consortium for Informatics and Mathematics (ERCIM) με έδρα στη Γαλλία και το Πανεπιστήμιο Keio στην Ιαπωνία, και έχει επιπλέον γραφεία παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο http://www.w3.org/

Ian Jacobs, <w3t-pr@w3.org>, +1.718 260 9447